Apparatenbouw Verboom BV, aangenaam

Al bijna 100 jaar uw specialist in metaalbewerking

Apparatenbouw Verboom BV vond de oorsprong in 1983 en bouwde  hiermee voort op het reeds bestaande familiebedrijf  J. Vlaskamp dat in 1922 werd opgericht in de binnenstad van Dordrecht. In 4 generaties is Apparatenbouw Verboom BV uitgegroeid tot een  ijzersterk bedrijf dat de Dordtse binnenstad heeft verruild voor een ruim pand op industrieterrein Kil 1.

Hier kunnen wij in onze 1600 m2 grote werkplaats, dankzij ons complete machinepark, zo goed als alles maken wat een klant kan wensen. Dit alles gebeurt volledig ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Mede door de korte lijnen tussen de werkplaats en kantoor kunnen wij korte doorlooptijden realiseren en het maatwerk leveren dat een klant verdient.

Apparatenbouw Verboom BV vond de oorsprong in 1983, echter bouwde het hiermee voort op het reeds bestaande familiebedrijf  J. Vlaskamp wat in 1922 werd opgericht in de binnenstad van Dordrecht. In 4 generaties is Apparatenbouw Verboom BV uitgegroeid tot een  ijzersterk bedrijf dat de Dordtse binnenstad heeft verruild voor een ruim pand op industrieterrein Kil 1.

Hier kunnen wij in onze 1600 m2 grote werkplaats dankzij ons complete machinepark, zo goed als alles maken wat een klant kan wensen. Dit alles gebeurt volledig ISO 9001 en VCA gecertificeerd, mede door de korte lijnen tussen de werkplaats en kantoor kunnen wij korte doorlooptijden realiseren en het maatwerk leveren dat een klant verdient.

Van de binnenstad van Dordrecht
Tot een werkplaats van 1600 m²
Previous
Next

Een greep uit ons werk

Wij zijn trots op de projecten die onze vakmensen mogen realiseren.

Hieronder kunt u een kleine greep zien van een selectie van projecten die door ons zijn uitgevoerd.