Tanks

Tanks voor elk doel
Verboom ontwerpt en produceert hoogwaardige tanks van staal of RVS, van zeer uiteenlopende volumes voor elke opslagbehoefte. Of het nou gaat om een kleine 1 liter watertank of een buffertank van 20.000 liter voor de petrochemie, wij verzorgen het gehele traject. Van ontwerp, via sterkteberekening en fabricage tot eindproduct. En altijd volgens de KIWA richtlijnen. In het geval u een drukhoudende tank wilt, zorgt Verboom dat de tank voldoet aan de officiële richtlijnen die daarvoor gelden, zoals opgesteld in het PED.

Wilt u uw ideeën met ons bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden
Bel : +31 (0) 78 613 2455 of mail: ruud@verboombv.nl


RVS tanks

Een wateropslagtank voor een koelinstallatie of een buffertank voor een andere vloeistof, Verboom levert maatwerk, perfect passend bij uw situatie.

 


Stalen tanks

De ene situatie vraagt om een verticale tank, de andere om een horizontale. Met een bijzondere aansluiting of ontluchting op een specifieke plek.

 


Vacuum opslagtank

Zelf ontworpen vacuum opslagtank, waarmee eierschalen kunnen worden weggezogen. De tank zelf staat op hoogte, zodat deze makkelijk leeg te kiepen is in een vrachtwagen.

 


 

Pompskid

Een pompskid, om brandstof over te pompen, in dit geval naar een trein. Alle mosterdgele onderdelen zijn volgens specificaties op maat gemaakt door Verboom.