Projecten

Heeft u vragen over onze projecten, of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Bel : +31 (0) 78 613 24 55 of mail: ruud@verboombv.nl

 


Apparatenbouw

De-stacker voor de pluimvee industrie

Voor de pluimvee industrie ontwikkelde Verboom een tray destacker waarmee in een keer een hele kar met trays met eieren kan worden gelost, waarna deze trays om de 5 seconden een voor een op een lopende band terechtkomen. Per uur worden op deze manier 100.000 eieren gelost.
Bij dit apparaat is ruimte voor 2 karren naast elkaar. Met deze machine beantwoordt Verboom aan de vraag uit de markt om een machine te ontwikkelen die het lossen van de eiertrays minder belastend maakt voor de werknemers, en lost zo een arbotechnisch probleem op. Daarnaast onderscheidt dit ontwerp zich van eerdere machines door de hoge capaciteit.


Apparatenbouw

Krattenstapelaar met zeer smalle voetprint

Verboom ontwikkelde ook een crate stacker voor de pluimvee industrie, die de kratten op elkaar stapelt. Tot zestien lagen van vier kratten. Deze gestapelde eiertrays worden vervolgens op een gereedstaande kar gezet. De stapelaar onderscheidt zich van eerdere machines door een zeer smalle voetprint. Op ingenieuze wijze klapt de aanvoerband weg, waardoor de kar voor de krattenstapels onder het apparaat kan staan, in plaats van ernaast. Mocht uw ruimte toch nog kleiner zijn, dan kan Verboom zorgen voor een speciaal voor u op maat gemaakte versie van de krattenstapelaar.


Apparatenbouw

Stacker voor de groente- en fruitindustrie

 


Apparatenbouw

Ziekenhuis Afval Verwerkings Installatie (ZAVIN)

Ook voor langlopende projecten kunt u bij Verboom terecht. Deze afvalverwerkingsinstallatie is in de loop der jaren steeds verder verbeterd en veiliger geworden. Pas als de schuif in het groene deel dicht is, gaat de zilvergekleurde oven open. Hierdoor zijn de vrijikomende gassen en hitte enorm verminderd.


Apparatenbouw

Doseringssysteem

Op verzoek van een tuinierder ontwierp Verboom een apparaat op maat waarmee sneller en makkelijker potgrond kan worden gedoseerd. Vanuit de grote bak wordt de potgrond gelijkmatig over de lopende band verdeeld.


Constructiewerken

Balkon

Het bestaande balkon was toe aan vervanging. Verboom verzorgde geheel naar wens van de particuliere opdrachtgever een oplossing op maat, met een nieuwe uitstraling.


Constructiewerken

Vloerconstructie

Bij de grondige restauratie van een basisschool, was een nieuwe trap met reling nodig. In opdracht van de architect leverde Verboom het denk- en doewerk voor een oplossing op maat.


Constructiewerken

Noodtrappen

Veilige brandtrappen, die voldoen aan de moderne eisen en regelgeving.

 


Constructiewerken

Stalen dak

Volgens specificaties van de aannemer bouwde Verboom een stalen dak voor een parking ingang en horeca op het Kruisplein in Rotterdam.

 


Tanks

RVS tanks

Een wateropslagtank voor een koelinstallatie of een buffertank voor een andere vloeistof, Verboom levert maatwerk, perfect passend bij uw situatie.

 


Tanks

Stalen tanks

De ene situatie vraagt om een verticale tank, de andere om een horizontale. Met een bijzondere aansluiting of ontluchting op een specifieke plek.

 


Tanks

Vacuum opslagtank

Zelf ontworpen vacuum opslagtank, waarmee eierschalen kunnen worden weggezogen. De tank zelf staat op hoogte, zodat deze makkelijk leeg te kiepen is in een vrachtwagen.

 


Tanks

Pompskid

Een pompskid, om brandstof over te pompen, in dit geval naar een trein. Alle mosterdgele onderdelen zijn op maat gemaakt, volgens specificaties, door Verboom.

 


Deuren en kozijnen

Diverse deuren en kozijnen

De afgelopen jaren heeft Verboom zich gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van deuren en kozijnen, in alle soorten en maten en in staal, aluminium of RVS.

 

 

 


Deuren en kozijnen

Rijksmuseum

Bij de grootschalige restauratie en verbouwing van het Rijksmuseum zijn deuren en kozijnen vervaardigd door Verboom. De nieuwe deuren bevatten zeer dik glas en voldoen aan alle moderne inbraakwerende en brandvertragende eisen, naast een heleboel andere speciale specificaties.

 


Maatwerk

Stalen hekwerk

De particuliere opdrachtgever wilde het bestaande hek vervangen door een nieuw ontwerp van een betere kwaliteit.


Maatwerk

Diverse RVS

In opdracht vervaardigde Verboom diverse producten in RVS.

High-end jibs (schansen) voor een snowboardcentrum.

 

Een tafel van geperforeerd RVS voor een particulier.

 

Een stalen lessenaar. Zowel de stalen behuizing als de leidingen zijn door Verboom gemaakt.

 

Trapleuningen van RVS, met beplating, voor de NS en de RET.


Maatwerk

Alunimum treeplank

Voor een schip in de offshore vervaardigden wij een treeplank op maat van gelast aluminium,


Maatwerk

Afgeknotte cone

Dunne platen, dikke platen, wij draaien onze hand daar niet voor om en leveren precies wat u nodig hebt.


Maatwerk

Zeeftrommel

Deze zeeftrommel is onderdeel van het productieproces van potgrond. De oude was toe aan vervanging en wij leverden een oplossing op maat. De trommel draait rond en door de gaten in de wanden wordt de potgrond gezeefd. De vervuiling blijft achter.


Maatwerk

Automatic Rice&Noodle Stir Fryer

Enkele goedlopende Chinese restaurants uit de omgeving wilden graag een oplossing om de koks te ontlasten bij het dagelijkse wokken van grote hoeveelheden groenten en vlees. In nauw overleg met de klant heeft Verboom deze problematiek vakkundig vertaald naar een automatic rice&noodle stir fryer, een automatisch roterende wok, waarbij de traditionele wok is vervangen door een ronddraaiende trommel met anti-aanbaklaag. De temperatuur is digitaal in te stellen van 0℃ tot 225℃ en de gasbrander zorgt automatisch voor ontsteking, en voor uitschakeling als het wokgerecht gereed is. Door het uitschuifbare onderblad beschikt de Rice&Noodle Stir Fryer over een plek waar de te wokken ingrediënten kunnen worden neergezet, voordat ze in de trommel gaan.
Het resultaat: Veel minder schouder-, nek- en armklachten bij de koks en toch heerlijke gewokte gerechten.

Verboom heeft inmiddels meerdere varianten van de Rice&Noodle Stir Fryer ontwikkeld, in vele maten en uitvoeringen. Informeer naar de mogelijkheden.


Maatwerk

Moderne kleurenverlichting The Sting

Voor de indrukwekkende restyling van het Eindhovense filiaal van kledingzaak The Sting ontwierp interieurarchitectenbureau Graziosi Progetti een heel bijzondere hanglamp. Verboom verzorgde vervolgens het technisch ontwerp, de productie en installatie. De futuristisch uitziende, van kleur veranderende lamp viel zo in de smaak, dat Verboom werd gevraagd extra exemplaren te realiseren voor de eveneens in een nieuw jasje gestoken winkels in Leeuwarden, Luik en de flagshipstore in Londen. Daarnaast bedacht en maakte Verboom voor deze filialen een metalen constructie om de videowalls op te hangen.

The Sting Eindhoven