Over Verboom BV

Oplossingen op maat
Verboom heeft als specialisatie RVS, staal en aluminium. Door onze kennis en ervaring kunnen wij daarmee alles maken wat nodig is. Machines en apparaten, constructiewerken, tanks, deuren en kozijnen en ander maatwerk, voor bedrijven en particulieren. Ook voor u realiseren wij de perfecte oplossing op maat, van idee, via ontwerp tot realisatie en installatie.

Regelmatig leveren wij producten voor de bouw, zoals vloerondersteunende stalen skeletten, trappen, bordessen, leuningen en dergelijke. Velerlei complexe constructies kunnen door ons worden verzorgd, passend bij uw wens.

Verboom denkt met u mee
Wij zijn gewend om in samenwerking tot optimale ideeën en ontwerpen te komen. Door een scherp oog en oor voor de vraag achter de vraag en onze klantgerichtheid, kunnen wij goed met u meedenken. Wilt u dat wij volgens specificatie bouwen, dat kan ook.

Onze constructeurs en tekenaars werken met de gebruikelijke 3D-programma's. Hiermee is het ontwerp van alle kanten en in volle werking te bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van het eindproduct, nog voordat we zijn begonnen met de realisatiefase.

Wij zijn een flexibele organisatie met snelle doorlooptijden, korte lijnen en persoonlijk contact. Wijzigingen, voortschrijdend inzicht of andere zaken die zich tijdens het project voordoen, kunnen wij hierdoor flexibel oplossen. Uiteraard in gezamenlijk overleg. Doordat wij alles zelf doen, kunnen wij maatwerk, klantgerichtheid en kwaliteit bieden, tegen een scherpe prijs.

Verboom, uw betrouwbare partner, die vanaf offerteaanvraag tot en met realisatie constructief meedenkt en geheel volgens planning en afspraak levert.

Up-to-date kennis
Verboom vindt het belangrijk dat de kennis en expertise van haar medewerkers up to date is. Daarom inventariseren wij jaarlijks welke opleiding, training of cursus relevant is. Bij de jaarlijkse evaluaties en beoordelingsgesprekken, overleggen we welke opleiding medewerkers zelf willen volgen of welke opleiding van toegevoegde waarde voor deze persoon en onze organisatie is.

Zo volgen onze eigen AutoCad en 3D tekenaars geregeld een opfriscursus, zodat hun kennis up-to-date is.

Lasmethode kwalificaties
Bij elke opdracht inventariseren wij welke lasmethode nodig is. Vervolgens zorgen we dat wij voldoen aan de daarvoor benodigde kwalificatie. Dit kan door bijscholing van onze eigen lassers of door het inschakelen van iemand uit ons netwerk.

Keuringen en certificaten
Wij borgen de kwaliteit van onze ontwerpmethodes, het productieproces en daarmee van onze producten, door onze procedures van offerte tot eindproduct vast te leggen in ISO. Bureau Veritas controleert ons hier op, ieder jaar. Wel zo fijn voor u, als klant.
Uiteraard zijn wij ook VCA gecertificeerd, zodat u weet dat wij veiligheid belangrijk vinden. Niet alleen in onze eigen werkplaats, maar ook bij u op het terrein, op de bouwplaats of in en om het gebouw werken wij veilig.

Stagiaires
Verboom vindt het belangrijk dat nieuwe vaklieden het vak goed onder de knie krijgen en biedt daarom plaats aan stagiaires van de vakscholen en metaalbewerkingsopleidingen uit de regio.

Heb je vragen, of ben je geïnteresseerd in werken en leren in de metaalsector, neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
Bel : +31 (0) 78 614 0239 of mail: mail@verboombv.nl