Maatwerk

Een oplossing voor u
Verboom levert oplossingen op maat en naar wens van de klant. Van eenvoudig tot zeer ingewikkeld, denken wij met u mee en ontwerpen, produceren en leveren een oplossing die bij u past.

Wilt u uw ideeën met ons bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
Bel : +31 (0) 78 613 2455 of mail: ruud@verboombv.nl


Diverse RVS

In opdracht vervaardigde Verboom diverse producten in RVS.

High-end jibs (schansen) voor een snowboardcentrum.

 

Een tafel van geperforeerd RVS voor een particulier.

 

Een stalen lessenaar. Zowel de stalen behuizing als de leidingen zijn door Verboom gemaakt.

 

Trapleuningen van RVS, met beplating, voor de NS en de RET.


Automatic Rice&Noodle Stir Fryer

Enkele goedlopende Chinese restaurants uit de omgeving wilden graag een oplossing om de koks te ontlasten bij het dagelijkse wokken van grote hoeveelheden groenten en vlees. In nauw overleg met de klant heeft Verboom deze problematiek vakkundig vertaald naar een automatic rice&noodle stir fryer, een automatisch roterende wok, waarbij de traditionele wok is vervangen door een ronddraaiende trommel met anti-aanbaklaag. De temperatuur is digitaal in te stellen van 0℃ tot 225℃ en de gasbrander zorgt automatisch voor ontsteking, en voor uitschakeling als het wokgerecht gereed is. Door het uitschuifbare onderblad beschikt de Rice&Noodle Stir Fryer over een plek waar de te wokken ingrediënten kunnen worden neergezet, voordat ze in de trommel gaan.
Het resultaat: Veel minder schouder-, nek- en armklachten bij de koks en toch heerlijke gewokte gerechten.

Verboom heeft inmiddels meerdere varianten van de Rice&Noodle Stir Fryer ontwikkeld, in vele maten en uitvoeringen. Informeer naar de mogelijkheden.


Zeeftrommel

Deze zeeftrommel is onderdeel van het productieproces van potgrond. De oude was toe aan vervanging en wij leverden een oplossing op maat. De trommel draait rond en door de gaten in de wanden wordt de potgrond gezeefd. De vervuiling blijft achter.


Moderne kleurenverlichting The Sting

Voor de indrukwekkende restyling van het Eindhovense filiaal van kledingzaak The Sting ontwierp interieurarchitectenbureau Graziosi Progetti een heel bijzondere hanglamp. Verboom verzorgde vervolgens het technisch ontwerp, de productie en installatie. De futuristisch uitziende, van kleur veranderende lamp viel zo in de smaak, dat Verboom werd gevraagd extra exemplaren te realiseren voor de eveneens in een nieuw jasje gestoken winkels in Leeuwarden, Luik en de flagshipstore in Londen. Daarnaast bedacht en maakte Verboom voor deze filialen een metalen constructie om de videowalls op te hangen.

The Sting Eindhoven

Stalen hekwerk

De particuliere opdrachtgever wilde het bestaande hek vervangen door een nieuw ontwerp van een betere kwaliteit.


Alunimum treeplank

Voor een schip in de offshore vervaardigden wij een treeplank op maat van gelast aluminium,


Afgeknotte cone

Dunne platen, dikke platen, wij draaien onze hand daar niet voor om en leveren precies wat u nodig hebt.