Constructiewerken

Constructies op maat
Verboom is een ervaren en flexibele partij voor alle soorten constructiewerk, in staal, RVS en aluminium. Wij werken onder andere voor de voedingsindustrie, de bouw, de offshore en particulieren. In heel Nederland en daarbuiten.

Wij zijn gewend om in samenwerking tot optimale ideeën en ontwerpen te komen. Door een scherp oog en oor voor de vraag achter de vraag en onze klantgerichtheid, kunnen wij goed met u meedenken. Wij leveren maatwerk. Van idee, via ontwerp en fabricage tot realisatie en montage, geheel passend bij uw wens. Wilt u dat wij volgens specificatie bouwen, dat kan ook.

In Dordrecht beschikken wij over een modern uitgeruste werkplaats. Met geavanceerde machines en professionele krachten werken wij hier met veel aandacht voor detail en grote precisie. Kwaliteit en afspraak staan bij ons hoog in het vaandel.

Wilt u uw ideeën met ons bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden
Bel : +31 (0) 78 613 2455 of mail: ruud@verboombv.nl


Balkon

Het bestaande balkon was toe aan vervanging. Verboom verzorgde geheel naar wens van de particuliere opdrachtgever een oplossing op maat, met een nieuwe uitstraling.


Vloerconstructie

Bij de grondige restauratie van een basisschool, was een nieuwe trap met reling nodig. In opdracht van de architect leverde Verboom het denk- en doewerk voor een oplossing op maat.


Noodtrappen

Veilige brandtrappen, die voldoen aan de moderne eisen en regelgeving.

 


Stalen dak

Volgens specificaties van de aannemer bouwde Verboom een stalen dak voor een parking ingang en horeca op het Kruisplein in Rotterdam.