Apparatenbouw

Verboom denkt met u mee
Door een scherp oog en oor voor de vraag achter de vraag en onze klantgerichtheid, kunnen wij goed met u meedenken. Samen komen wij tot optimale ideeën en ontwerpen. Wilt u dat wij volgens specificatie bouwen, dat kan ook.

Onze constructeurs en tekenaars werken met de gebruikelijke 3D-programma's. Hiermee is het ontwerp van alle kanten en in volle werking te bekijken. Zo krijgt u een goed beeld van het eindproduct, nog voordat we zijn begonnen met de realisatiefase.

Door onze korte lijnen en persoonlijk contact, kunnen wij gedurende het project flexibel acteren op wijzigingen, voortschrijdend inzicht of andere zaken. Uiteraard in gezamenlijk overleg met u.

Wilt u uw ideeën met ons bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden
Bel : +31 (0) 78 613 2455 of mail: ruud@verboombv.nl


De-stacker voor de pluimvee industrie

Voor de pluimvee industrie ontwikkelde Verboom een tray destacker waarmee in een keer een hele kar met trays met eieren kan worden gelost, waarna deze trays om de 5 seconden een voor een op een lopende band terechtkomen. Per uur worden op deze manier 100.000 eieren gelost.
Bij dit apparaat is ruimte voor 2 karren naast elkaar. Met deze machine beantwoordt Verboom aan de vraag uit de markt om een machine te ontwikkelen die het lossen van de eiertrays minder belastend maakt voor de werknemers, en lost zo een arbotechnisch probleem op. Daarnaast onderscheidt dit ontwerp zich van eerdere machines door de hoge capaciteit.


Krattenstapelaar met zeer smalle voetprint

Verboom ontwikkelde ook een crate stacker voor de pluimvee industrie, die de kratten op elkaar stapelt. Tot zestien lagen van vier kratten. Deze gestapelde eiertrays worden vervolgens op een gereedstaande kar gezet. De stapelaar onderscheidt zich van eerdere machines door een zeer smalle voetprint. Op ingenieuze wijze klapt de aanvoerband weg, waardoor de kar voor de krattenstapels onder het apparaat kan staan, in plaats van ernaast. Mocht uw ruimte toch nog kleiner zijn, dan kan Verboom zorgen voor een speciaal voor u op maat gemaakte versie van de krattenstapelaar.


Stacker voor de groente- en fruitindustrie


Ziekenhuis Afval Verwerkings Installatie (ZAVIN)

Ook voor langlopende projecten kunt u bij Verboom terecht. Deze afvalverwerkingsinstallatie is in de loop der jaren steeds verder verbeterd en veiliger geworden. Pas als de schuif in het groene deel dicht is, gaat de zilvergekleurde oven open. Hierdoor zijn de vrijikomende gassen en hitte enorm verminderd.


Doseringssysteem

Op verzoek van een tuinierder ontwierp Verboom een apparaat op maat waarmee sneller en makkelijker potgrond kan worden gedoseerd. Vanuit de grote bak wordt de potgrond gelijkmatig over de lopende band verdeeld.